03:55

sitter här mitt i natten och skriver med världens bästa om de som just nu är jobbigt, är faktiskt inte trött funderar på att somna till en film senare, men först måste man såklart finnas där för den som behöver, jag är den som man kan smsa/ringa mitt i natten o prata med för jag bryr mig väldigt mkt om mina polare. Livet är ett spel som alla måste spela.spelar man "korten" rätt så blir man kanske rik inom både pengar familj och vänner, vissa misslyckas men det sista som lämnar oss människor de är hoppet. hoppet och dom riktiga vännerna. de här va ett litet kort inlägg. sköt om er tills vidare.
Hadegött hej // Grav

Världens bästa !!!

världens bästa oliver är här och ska antagligen stanna hela helgen :D han skrev och överraskade mig o sa att han kanske kommer över o typ gibbar xbox 360 :D så idag har vi bara lirat typ :D vi käkade också kalkon :O vilket va fett gott :D imorn ska vi iväg till karlstad med syster och hennes pojkvän tomas som jag fick träffa idag :9 riktigt härlig kille :) som sagt karlstad ska kanske införskaffa mig en ny telefon. de skulle va nice eftersom min gamla är cp och inte alltid vill ladda :S men de kanske blir nått spel eller så, den som lever får se :) blir också gym vilket ska bli fett gött :D blir väll kanske bröst eller rygg? den som lever får se. men sköt om er tills vidare :)
Hadegött hej // Grav

Äntligen!

Äntligen va julen över. visst de är mysigt med maten, julklapparna och stämningen men denna eviga väntan på att de ska ta slut :P ? har förövrigt inte haft nån slags julkänsla idag heller. men de kanske är den här åldern vad vet ja? har också fått schyssta presenter. fick dessutom alla böcker jag behöver för att kirra körkortet båda för bil och mc :D jag firade julen i otterbäcken mer exakt hos helga, med alla på farsans sida typ :) mkt trevligt tycker ja :) orkar inte skriva så jäkla mkt så jag ska fatta mig kort, Trevlig mat, fina julklappar och god jul :D sköt om er tills vidare :)
Hadegött Hej // Grav

Dan före dopparedan

Jaha då va de snart dags för julafton med alla lukter.smaker och såklart alla julklappar :) jag har ju sagt att ja inte är så himmla mkt för julen nu för tiden men när julen väl är här är de faktiskt mysigt :) de är ju dock bara mysigt ett tag men efter flera timmar med barn som leker och springer runt och man är mätt efter all denna underbara mat så vill man bara hem och hänga med polarna :) Jag ska ner till otterbäcken och fira med farsans släktingar :) jag hoppas på mkt god mat och härlig stämning :) Jag önskar er alla från mig en riktigt god jul :D sköt om er tills vidare
Hadegött Hej // Grav

Galen kväll :D

idag va jag på bio med oliver <3 kollade på avatar som va skit bra :D:D sedan blev de hemfärd och jag trodde att kvällen skulle sluta vid datorn med en film. men icke, då ringer imoz min frälsare som är ute och åker med wiktor och undrar om jag vill göra nått med dom :) klart så svarar jag ja så dom kommer och hämtar mig :D<3 vi bestämde oss för att hämta oliver som va fast i sketna bäckhammar :S så vi drog dit och befriade han :D sedan va de en hel del skratt eftersom vi jagade harar som sprang på vägen och görde bara massa liv :D sedan ringer wiktors mamma och undrar va vi gör och han svarar att vi är ute och tar de lungt :p hon ber oss då att hugga ner en gran och ta med till stan xD sagt och gjort vi hämtade yxa,såg och rep och begav oss ut i den kalla december kvällen. efter att ha huggt/sågat ner 4 granar hittar vi den perfekta granen som vi sätter på taket och drar iväg med :D vi lämnar granen hos en väldigt nöjd Jessica :D imoz körde sen hem mig och oliver och nu ska vi lira lite xbox :D tack för en skön kväll :D sköt om er tills vidare :)
hadegött hej // Grav

LOV!!!!

Äntligen är de lov :) fan va gött de sak bli att vakna på måndag och känna att "nej jag kan sova hur länge ja vill" :D i skolan så fick vi packa upp lite el prylar som vi kommer använda till våren :) sen fick vi våra "busskort" och sedan blev de lite macka/kakor/gröt nere i verkstaden där lärarna hade gjort de så mysigt :) sedan gled jag bort till brogårn där vi lyssnade på kör och carl´s band :) trevligt måste jag säga :) sedan kom farmor och farfar från Norge hit så man har tjötat med dom en del idag. Nu blir de till att sommna till en film eller kanske några avsnitt av vänner ??? vi får se vad de blir :) men nu är de dags iaf. sköt om er tills
Hadegött hej // Grav

11,12,13 December

Jaha ännu en helg av klarar. lite tyngre helg med diverse besked som man fick tackla. men men nu är man på fötter igen :) tack vare av världens bästa polare oliver :D <333 i fredags va de inte alls mkt som hände satt hemma och glodde på vänner  :) lördag va de träning där ja fick spö av ove som vanligt :) drog och snackade med tim lite om lite problems men vi snackade om de och allt blev prima :) (från min sida iaf ) sen va de dags för att äta med olle.limpi och oliver :) drog såklart till charlie´s blev att dela en royal med olle :) Bar sedan iväg till bowlingen för att spela biljard en timme :) sen va ju mitt fotbolls lag där såklart och skulle bjuda på middag och bowling så jag stannade kvar i 45 min och bowlade och käkade. sen drog jag till olle där resten av kvällen spenderades med xbox 360 och lite dator. la mig halv 5 då man va lite små trött. :) nu ska ja käka och sen kolla på vänner <3
sköt om er tillsvidare :)
Hadegött hej // Grav

John mayer

Så jäkla skön låt :D

Helg :D

den här helgen har varit helt okej faktiskt :) började med att jag på fredag stannade kvar i stan eftersom ja inte vill till sketna böppa. Ja drog till tom där oliver,tom och wiktor skulle lana -.- ja fick sitta med olivers andra dator och spela age of empires 2 <3 timmarna gick och oliver försökte installera wow på sin dator men de gick ju sådär. vi tog till med lite alkohol ist men för en viss person blev de lite för mkt kanske ;) vi drog till nån fest nästan vid lille mors med folk ja inte känner. de va väldigt lite folk så de sög ganska mkt. wiktor och tom drog hem eftersom en av dom blev lite "trött" ja och oliver satt kvar och snackade lite skit med folket men vi drog efter nån timma. På lördag va de dags för mig att åka till björneborg och räkna  varv för vi på Dunk Mc Björneborg hade moppe race där ett antal personer ställer upp och kör med vrål trimmade mopeder. (de är vuxna män vi pratar om som inte riktigt växt upp xD ) efter några första heatet så va de dags att svalka strupen lite så jag gick in till våran kåk och tog några bärs med folket. Vid ungefär 4 drog ja tbx till stan o satte mig och började tråka igen :) folket lanade och jag satt och lirade lite age of empires 2 :) Sedan kom carro ner så jag och hon satt och kollade på Madagaskar och skratta för oss själva med dom andra va helt inne i sitt wow lirande. efter ett tag blev ja och carro sugna på godis så vi hojjade till maxi för inköp av onyttig heter. Under tiden jag och carro va på maxi så drog oliver till mastis och kom hem lagom packad. Vi packade allt och så skjutsade sandra hem wiktor sen körde hon hem mig och sedan till oliver där dom sov. Idag söndag har ja spelat lite fotboll på storahalla i degerfors. första mactehn ja spelade vann vi med 1-0 sen andra matchen förlorade vi med 5-0 och den tredje matchen flyttade vi fram tills nästa del av cupen.
Nu blir de att käka pizza godis dricka cola och kolla på massvis med vänner :D Sköt om er tills vidare
Hadegött hej // Grav

Snart helg :D

då va torsdagen avklarad :D soft dag i skolan bara företags arbetet som går framåt annars är de inte mkt på G. Grattis till linn och oliver som fyllde 18 igår. veckan som varit har varit soft :9 måndag gym o typ ta de lugnt. tisdag då va de submission träning väldigt roligt :D dessutom fick ja ove på näsan när han och jag körde match. Jag låg i gard (man ligger på marken ) o så slängde han sig på mig såklart träffade han näsan så ja är tyå blå på näsan och under ögonen :S men de gick bra :) onsdag då va de ett kort mma pass då va de stående inte så mkt att skriva om. idag soft i skolan dra o vänta på wiktor o oliver tills kl 4. men nu är ja hemma och har kollat vänner :) nu är de väll dags för ett till avsnitt. sköt om er tills vidare :)
Hadegött hej // Grav

RSS 2.0