life´s a bitch

Time and time and time again…..
Life will fight me till the end.
I need to find some piece of mind.

Fest :)

Dåligt med uppdatering men ja ska försöka ta tag i det nu :) Fredagen hos Jenny va skit roligt tack alla som gjorde kvällen/natten till vad den blev :) finns så sjukt mkt att skriva men ja får inte fram nått xD hade väldigt roliga samtal med många människor :) snackade också med Emma kruse som tydligen är skit intresserad av hojar :D :D vilket va skit coolt för ja har nog inte träffat en tjej som gillar att åka hoj :D Vi hade kul hos jenny sen drog vi vidare vid  2-3 till salenbäck där man träffade lite folk de va ju kul iof :) men sen blev de så jävla torrt så ja somnade :O tydligen la sig bulkern bredvid mig o somnade han med :D jag,oliver, Johan och sundh drog oss bort till wiktor och vi va framme 05:52 sen somnade vi ganska bums xD dagen efter.... fyfan så bakis har ja aldrig varit och jag har heller aldrig sett wiktor så bakis xD kort och gott alla va bakis xD drog hem vid typ 12 köpte 2 chips påsar o en cola :) kom hem och la mig och dyng somna i 4 timmar xD fick sedan lite käk och då blev allt prima :) så ännu en gång tack jenny för att jag fick komma och tack alla som gjorde kvällen till vad den blev :D Sköt om er tills vidare :)
Hadegött Hej // Grav

Bulk!

Började dagen med att dra till kd och jobba lite :) gick väldigt bra faktiskt drog därifrån vid typ halv 2 :) sen va de att dra ner till expert och äntligen få min telefon... trodde ja. men de är klart att inte allt är klart med abonnemang skiten eftersom ja inte är 18 så får ja ju inte teckna de... så jävla dåligt. så då drog jag och bulkern till galaxen och började gymma :) de blev axlar så in i helvete :D fyfan bulkern är grym på tagga han :D sixpac släggan odjuret o stymparn va ju också på plats men dom drog ett kort stund efter att vi gled in :) kommer förhoppningsvis ha tränings värk imorn för passet vi körde va fan inte dåligt :) käkade när ja kom hem :) kebab sallad ;) så jävla gött.. nu sitter ja här o softar mest :) gym imorn med bulkern de ser jag fram emot :) men nu blir de nått annat att göra :) sköt om er tillsvidare :)
Hadegött Hej // Grav

skit snack

Ibland undrar jag vad man gör för fel... är de fel att försöka vara snäll,glad och trevlig? ska man vara dryg och tillbaka dragen för att folk ska gilla en själv ? gör man som jag och försöker vara sig själv så går ju allt åt helvete tydligen :S man försöker vara trevlig och så men då försöker man enligt folk bara synas :S asså va fan är de för skit snack ? men vem är jag att säga så folk som inte ens känner mig dömer mig.. men de är klart ja har väll aldrig haft de jobbigt ? ja har inte mått dåligt som alla andra elr ? tycker bara att folk kan försöka ta reda på vem man är innan man dömer den personen och snackar skit om den !

Soft :)

Sitter hos sebbe och ska käka lite nu :) vi har ju haft ett litet lan på 4 pers (jag.olle,krillan och sebbe ) de som spelats är ju dirt 2 battefield 2 och left 4 dead 2 :D undrar om de händer nått kul ikväll :)? sugen som fan på fest men de är väll som vanligt torrt med de.... :S hör av er om ni har tråkigt för jag är ju i stan :) !!! så smsa elr ring om de händer nått  :) elr om ni har tråkigt o vill tjöta :) Sköt om er tills vidare :) Hadegött Hej // Grav

Bulkerns Pöjker !!!

EN AV BULKERNS PÖJKER !EN AV BULKERNS PÖJKER !EN AV BULKERNS PÖJKER !EN AV BULKERNS PÖJKER !
EN AV BULKERNS PÖJKER !

Bulkerns pöjk!

skola idag som va jäkligt soft :) satt o lyssnade på en rättegång med skolan .. 3,5 satt ja helt tyst :O! de är fan bra de :D drog sen ner till expert men dom hade fortfarande inte fått in mobilen ja ska köpa :S:O så de blir att köpa den imorn (fredag9 o kd ! drog tbx till gymmet där bulkerns ena pöjk imoz väntade på mig :) vi taggade sönder o bulkade rygg ! riktigt roligt med imoz och oliver :) ! men nu tänkte ja kolla film o somna till :D sköt om er tis vidare :) Hadegött Hej // Grav

The clock is ticking !

When you are down and feeling blue, don´t worry ! just walk on through! when the friends are around there is nothing to worry, everything is going to be ok and all right! just give it some time to heal the wounds that was created..

MMA träning idag :D ingen speciell dag dock.. hade praktik sen drog ja till khamn o väntade på att ja skulle iväg till träningen  :) snart dags att sova :O trött som fan! sköt om er tills vidare :)
Hadegött Hej // Grav

We don´t celebrate sundays

softade fram till kl 2 då jag drog till my :) spenderade mesta del av tiden kolla på tv :) och räkna matte åt my :$ kollade på date movie i slutet innan morsan kom och hämtade mig.. nu sitter jag och käkar kyckling :D inget mer värt att skriva.... helgen har sögit förutom fredag då ja va med oliver <3 bästa !! har alltid kul med han :D sköt om er tillsvidare :)
Hadegött Hej // Grav

Skräll ?

jahopp då har man försovit sig men de gör inte så mkt för i skolan händer inte mycket alls. men då tar jag tillfället i akt och pluggar lite samhäll ist :D idag blir de att glida in till stan och gymma med dom bästa :D kanske träffa my en sväng ? vem vet ... men nu blir de lite mer plugg sköt om er tills vidare :)
Hadegött Hej // Grav

Feelings

And I'd give up forever to touch you 
Cause I know that you feel me somehow 
You're the closest to heaven that I'll ever be 
And I don't want to go home right now
And I'd give up forever to touch you   Cause I know that you feel me somehow   You're the closest to heaven that I'll ever be   And I don't want to go home right now

en dag med oliver :D

bara för din skull ;)
igår va jag med oliver och hade lika kul som vi alltid har :) lirade de ny inköpta spelt ufc som förövrigt är grymt :D
vi lirade tills fingrarna blödde typ men fyfan va kul vi hade!!! :)
idag har ja bara suttit hemma och tråkat sönder. kollade dock på lite fotboll som alltid är lika roande :D<33
nu sitter jag o snackar med olle via msn telefon, de som man kan roa sig med en lördag kväll i björneborg med. Vill också säga grattis till carro och malin som fyller 18 år idag :D så grattis till dom :D men nu blir de att kolla på lite film och snacka vidare med olle :) Sköt om er tillsvidare :)
Hadegött Hej // Grav

första skoldagen

då var första skoldagen avklarad :) ganska gött att få träffa alla igen faktiskt :) inte gjort speciellt mycket bara tog de lite lugnt. köpte äntligen ufc till xbox. ufc är ett mma spel ("fight"spel). Så jag har lirat en hel del idag :) annars har ja inte mycket mer att säga. sköt om er tills vidare :)
Vrf kan inte våra hjärtan följa våra tankar?
Hadegött Hej // Grav

Tråk!

idag har ja typ varit lite sjuk :S så de blev ju att krascha vid tv HELA dagen :S fett tråkigt inte gjort ett skit bara kolalt på film o tv. fett tråkigt de. men men tur att my finns som kan roa mig lite :D skola imorn de suger ju. men ändå lite soft att få komma in i sina dagliga vanor :) men detta jävla pendlade kan ju få sluta iaf en stund ;) men men nu blir de väll lite mer tv. sköt om er tills vidare :) Hadegött hej // Grav

ännu en dag

väcktes imorse av My vilket har blivit nån slags vana känns de som :) drog in till My vid 1 och vi kollade på film&tv och slappade mest  :) sen drog ja vid halv 9 igen :) de är vad jag gjort idag. finns inte mkt mer att skriva men sköt om er o tillsvidare :)
Hadegött hej // Grav

gottnytt år :)

Nu kanske ni förväntar er att de ska bli en massa tjöt om året som varit o skit med de orkar ja inte skriva. och ja kan säga att jag hoppas detta år som de flesta år blir bra :) de började med att jag oliver och olle skulle ta de lugnt på nyår. vilket visade sig att bli heelt tvärtom :/ jag och oliver drog till olle vid 5-6 då bi beställde pizza och började dricka lite öl. sen skulle vi till albin och massa andra estetare, det visade sig att den festen va skit rolig!!! tack så mkt alla som hjälpte till att få de så roligt. men som sagt det där med att vi skulle ta de lugnt dog ganska snabbt efter en viss person blandade en drink som va as god men tydligen stark? kan dock ha varit mixen som gjorde hela att de blev som de blev, öl,vin,sprit... kanske inte så bra mix på en kväll? vi fastnade hos albin fram till 12 slaget och då drog vi ner till statt, olle tappade vi bort, så jag och oliver knallade ner, "glada" som vi va träffade ja My och snackade med henne. tyvärr va Marcus lite packad då men men... när alla drog från statt så gick jag och oliver på nån efterfest. den dog ganska snabbt så vi gick ut i de kalla vädret... de va så jävla kallt så jag och oliver va tvungna att gå tbx till huset som efterfesten varit i och dör inväntade  vi taxi till bjb. man kunde tro att nyår va över men icke. hemma så va de köks sittning på g så då stannade vi uppe lite till. efter många om och men så fick vi till sängs strax efter 7 på morgonen... (bra jobbat oliver och marcus) vaknade först vid 11 då olle ringde, sommnade om, blev sen väckt av My vid halv 1 men ja frågade om ja fick sova lite till. så vid hal 4 ringde My igen och väckte mig. under dagen har jag bara kollat film och tagit de lungt. nu blir de att kolla på lite väönner innan man lägger sig. sköt om er tillsvidare.
vill tacka alla som gjorde nyår till en succé!!!
Hadegött hej //Grav

RSS 2.0