Jahaja

Det va riktigt länge sen ja bloggade :) eftersom ja inte tror nån bryr sig om va jag skriver här men nu har ja så extremt tråkigt så ja vet inte vad jag ska göra så då tänkte ja "aha!! ja bloggar de är ju mindre tråkigt än de jag gör nu.. alltså inget." så en kort uppdatering av de ja gjort medans ja inte bloggat... hmm gymmat gått i skolan varit med vännerna :) det roligaste på länge va när olle sov över här då vi drog ut och byggde en snö koja vilket visade sig vara olles grej :D tyvärr rasade den men då beslöt vi oss för att hoppa runt o leka i snön som man gjorde förr :D de va roligt :D händer inte mkt mer i mitt liv :) bjuden på fest hos kruse (inte hemma hos henne men ah) med 80 tal som tema :D ska bli riktigt kul hoppas ja :) nu finns de inte mkt mer att skriva så nu ska ja återgå till mitt extrema tråkande :D (folk klagar på att de är lite bilder på bloggen de pågrund av att ja inte gillar bilder på mig själv på min egna blogg :D så här kommer en annan bild )


Grattis :D :D :D :D :D

Grattis till wiktor som fyller 18 idag :D
dålig uppdatering btw ja vet men hur många läser de här xD aja tiden som varit har de inte hänt mkt alls, inget roligt iaf... men men torsdag imorn kort dag med övningskörning med bilskolan :) och gym såklart <3 :) finns inte mkt mer att säga. men sköt om er tillsvidare :)
Hadegött hej // Grav

punishment

I am the punishment of god. If you had not committed great sins. god would not have sent a punishment like me upon you

Sjuk...

jaha sista dagen att vara sjuk hoppas ja :D varit sjuk nu mån.tis och nu onsdag, men nu är de mycket bättre så imorn blir de skola men tyvärr inte gym för jag har ju uppehåll :O så jävla jobbigt att gå runt o va rast lös 24/7, men de är ju för en bra sak :) på måndag kommer man tbx o bara o bara bulkar sönder :D dagarna som gått har vati långtråkiga och fyllda med film och viva la bam ! jag har inget vettigt att skriva egentligen så ja ska väll ge mig snart... nu blir de iaf lire lite gitarr o sjunga sen blir de kanske läxor om ja orkar xD sköt om er tillsvidare :9
Hadegött hej // Grav

RSS 2.0