Helg

Helgen som har varit har varit bra :) kom hem på fredag satte mig vid datorn o tänkte på hur jävla tråkigt de är i björneborg på helgerna så jag bad imoz komma o hämta :) bäst som han är kom han typ halv 12 körde in mig till olle :) ja tog med mig mitt xbox så vi kunde lira lite. vid halv 4 va de dags för sömn. vaknar halv 3 på lördag o börjar lira lite mer :) vid ungefär 6 gick ja till carro och lämnade min stärkare som hon fick av mig :) satt o tjötade om allt möjligt fick också kaffe :D sen efter nån timme kom wiktor o tjöta :) sedan va de time för mig att dra till olle så jag drog mig bort till olle för att handla mat på maxi. imoz och ponna mellan landade hos olle så dom va bäst o körde oss till maxi. de blev ju så klart ingen mat handlat bara massa snask. började ju så klart ÖS REGNA och HAGLA :S när vi skulle gå hem så vi tänkte att vi väntar o så ringer vi imoz så han kan hämta oss :) vid 10 kom han och körde oss sen till empoli för jag va skit hungrig (hade inte ätit på hela dan :O) men empoli hade ju klart stängt :S. så då fick vi gå i ösregnet hem till olle. Vi började lite lite Guitar hero och käka lite snask. ponna o imoz kom förbi en sväng men drog direkt för dom hade körning.  Tiden gick och vid 3 körde dom oss till statoil så ja kunde få mig en burgare. fick skjuts tbx o lirade lite till sen vid 5 va de time för sömn igen. Morsan kom o hämtade mig vid 12 vid lyran sen va de hem och sortera lite grejer som vi haft i förråden typ. nu sitter jag och har kollat klart på Paranormal activity som för övrigt va en ganska bra film.  nu blir de väll nån mer film antar jag. Sköt om er tills vidare.
Hadegött hej// Grav

Fredag!!!!!!!!!

Äntligen va fredagen här :D men de spelar ingen roll när man tillbringar sin tid i björneborg :( blir väll till att sitta här vid datorn o ruttna ... Dagen har varit bra iaf  :) soft med företags arbete i skolan sen till brogårn en kort stund :) drog sedan ner med min babe oliver men också med de två nya biffarna Carro och Charlotte :) tog de väldigt lugnt idag. men girlsen pumpade duktigt :)nu ska ja väll tråka sönder eller nått kanske se på en film eller nått. sköt om er tillsvidare :)
Hadegött hej // Grav

Snart helg :D

DÅ va torsdagen avklarad :) snart helg.. gött :D!!! väldigt kort dag i skolan, började med lite engelska där vi snackade lite o sen gjorde vi nationellt i tal. gick prima inga problem :) lyssnade sedan på Carl om hur de är att starta företag -.- sög lite men efter 40 min va han klar. käkade en snabb lunch och drog sedan till bussen. Kom tillslut fram och gav mig iväg till brogårn :) satt där snackade med folk väntade på att Charlie och Carro skulle sluta så vi kunde dra till gymmet :) oliver hängde också på :D Pumpade bröst idag väldigt gött :) efter 45 min träning vad de en lite bastu sen buss färd hem :) har precis käkat middag och ska sätta mig med lite läxor tänkte jag. Sköt om er tillsvidare :)
Hadegött hej // Grav

Härligt

Härligt med shooto träning idag :) alltid lika gött att träna :) spelar ingen roll om de är gym, volleyboll, shooto eller nått annat :) man får tänka på annat än skola stress eller vad som :)dagen har varit lugn. drog till skolan softade med elektronik första lektionen sen va de dags för Ellära B prov som gick bra . sen va de avfärd till brogårn vänta på folket sen sitta på gymmet och kolla på. Eftersom ja hade träning kl 5 fick ja kolla på när dom andra gymmade. Träning gick bra väldigt roligt :) nu ska ja kolla på viva la bam eller nått :) sköt om er tills vidare :)
Hadegött hej // Grav

Drömmar

Drömmarnas värld är en värld som både är underbar men hatad, att drömma om de man saknar eller vill ha kan vara underbart men när du vaknar inser du att de du vill ha inte går att få, man vill då lägga sig ner o drömma sig bort igen till detta underbara ställe som endast finns bortom de mänskliga livet. Drömmarnas värld är också hatad för när man väl insett att man bara drömt blir man besviken,ledsen och ja till och med arg, för detta som du vill ha mest av allt inte finns. Men att drömma kan vara bra, när man drömmer hoppas man, och hoppet är ju det sista som försvinner. Men att bara gå runt och hoppas kan också vara dåligt, man måste också leva. En svår uppgift men de är en sak som bara måste göras. Så fortsätt att hoppas,drömma men framför att leva!!! livet är något vi bara upplever en gång. Så lev livet och gå inte runt och deppa över saker som inte går att ändras. Tänk på det du har, och må bra.
Sköt om er och dröm men glöm inte att leva.
Hadegött hej // Grav

Everybody walks this road sometime


Pliktvärket

jaha då va man kallad till pliktvärket. Lumpen 2010??? skulle vara ganska häftigt att träffa nya kompisar och få de egenskaperna. Hoppas bara jag får göra mönstringen med wikor och nån annan av polarna :D

Kort dag

Är hemma skit tidigt jämfört med vad jag brukar vara. Anledningen till de är att de inte blev nått gym för min del idag :( kände att ja ville vara pigg inför träningen imorn. De enda "intressanta" som hänt idag är väll att ja haft prov och de gick bra. Nu blir de faktiskt att slå upp den där jävla matte b boken o plugga för de är ju nationellt den 10 december o ja har inte öppnat boken :S men ja tar hoppas de finns en chans för om prov typ nästa år nån gång. men nu ska ja kolla nån film och äta. HUNGRIG!!!
Hadegött hej // Grav

Carpe Diem

Vissa dagar tänker man för mycket. tur att man har sina vänner, Vänner är de bästa som finns!!! utan vänner är man inte något och man håller i sina vänner. Själv är jag trött på för mycket tänkande. Carpe Diem är ett motto som jag kommer använda mer! Men men man ska ju inte gå runt o vara deppig när man har ett val. När man vaknar har man två val, Du kan vara deppig o tänka på allt dåligt runtomkring dig, de kan också vara dina polare som mår dåligt. eller så kan du säga till dig själv att den här dagen kommer bli en bra dag bara jag vill de! men nu är de dags för en film o svina ner sig med lite chips :) sköt om er  :)
Hadegött hej // Grav

Härligt!! :D

Härligt med 3 timmars träning idag :) blev lite öm i benet efter alla sparkar men de är bara att bita ihop. Farsan kom in med datorn så jag kunde lira lite med grabbarna <3. nu sitter jag o käkar gulasch o snackar skit med folket. ni får la hade gött tills vi ses/ hörs igen.
Hadegött hej // Grav

Fredag

Jaha då va de fredag igen :) härligt. Ja idag så va de engelska nationellt prov på schemat. Gick bra skrev dock bra 3 sidor men men. kvantitet före kvalitet säger man ju så hoppas på de. drog sen till brogårn o satt med folket samt lyssnade på soundcheck. Sedan bar de iväg till gymmet med oliver och emilsson. Va dock jävligt otaggad så de blev att träna i yoga rummet. Ja fick också reda på att de inte blev något lan så jag får se om jag kan komma in med datorn imorn. annars får ja väll vända mig till någon av mina andra vänner och hitta på något. Förslag kanske? :)
Hadegött hej! // Grav

Lite konstigt med en kille som bloggar...?

Jaha då har man börjat med sånt här också. lite på grund av att jag har så jäkla tråkigt vid datorn, men också för att ja tycker de verkar lite kul :) ja.. man brukar ju skriva lite allt möjligt på en blogg så ja kan väll dra dagen lite kortfattat. Drog till skolan, hade engelska sen projekt och företagande. Knallade sedan iväg med några från skolan och tog svininfluensa sprutan. Enda som känns är lite öm i armen men de försvinner väll snart :)jag kommer väll få göra bloggen lite snyggare också. det finns säkert nån snäll själ som hjälper mig :)  jaja ni får la hade gött tills vidare.
Hadegött hej // Grav

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0