Att komma igen

När livet är grått och de går inte din väg. När du blir sviken, ledsen sårad, ja hat och besvikelse har olika namn. Men de finns inget som skall göra dig svag. inget skall få dig att må dåligt eftersom du inte är värd de, le,skratta va med vänner så kan man vinna de mesta som kommer i din väg. Håll ditt huvud högt och glöm inte att du är en människa älskad av många hatad av få.
Sanningen går att komma över, men en lögn följer med hela livet.
Saker som man älskar att göra värmer när tider är svåra. Idrotta, va med kompisar, dricka, ja vad som helst bara för att må bra. Alla de hjärtan man finns i skalla man tänka på och mans kall också umgås med de som betyder nått för dig. Håll hårt i dina vänner som göra dig glad och gör din dag bättre.
När de är som jobbigast finns inget bättrea än att försöka vara posotiv. De finns inget värre än att sitte ensam och tanka på allt negativt. Släpp de, gå vidare, försöka iallafall att tänka på nått bättre.
Detta går ut till alla som har de jobbigt men också till dom som har de bra, de kan alltid bli värre men om man har de bra så ska man tänka på och njuta på de som är bra i livet.
(hoppas detta peppar dig lite ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0